Jake Dolman, hyvin kiltti, 15-vuotias poika. ratsastaa paljon ja on koulunsa suosittu oppilas. on voittanut monta estekisaa ja monesti on tokaria koristanut 10 numero.

Katro Viller,  14-vuotias tyttö joka omistaa elämänsä hevosille. ratsastaa paljon mutta enimmäkseen hoitaa tallin hevosia.. numerot tytöllä on ollut nousussa. tämä tyttö on suuri tokio hotel fani, ja suurin unelma liittyykin tokio hotellin kitaristiin tom kaulitziin.

Katriina Viller  15-vuotias tyttö panostaa kouluun paljon, joskus vähän liikaakin, mutta tytön elämän haave ammatti on kisata suomen kenttäratsastus ryhmässä. tyttö on hirveä poikien perään, mutta tallilla hillitsee itsensä. hän osaa hoitaa hommansa hyvin siististi ja loppuun asti. hän on myös suuri Mikael Granlund fani..

Kiki Kollari  14-vuotias tyttö. tallin supertähti. pukeutuu kuin viimeistä päivää. tallin veto naula, poikien suosikki, tallin paras ratsastaja ja kaikkien kaveri..  omistaa 2 hevosta tallilta. voittanut monet kisat. vanhemmat omistaa tallin.

Sonja Granlund  10- vuotias tyttö. ei ole sukua mikael granlundille vaikka on sama suku nimi. tallin nuorin. kikin pikku serkun serkku. blondi vaikka on blondiakin viksumpi. luokkansa priimus ja 10 oppilas.. rakastaa eläimiä. aloitti ratsastuksen noin 2 vuotta sitten samassa tallissa missä on nyt.. :)

Sauli Koivu  18w. tallin ainoa joka ei ratsasta.. hengaa vain kaikkien kaa ja hoitaa hevosia. tallin humoristisin ihminen, saa kaikki nauramaan huonoinakin päivinä. ei koulun viksuimpia. osaa vetää ihan hatusta ihan mitä vaan hauskaa. jos kaveria ei näy sovittuun aikaa koulun jälkeen hänet löytää joko poliisi laitokselta tai kotoa nukkumasta. kaverit eivät voisi vaihtaa häntä kehenkään toiseen vaikka poika osaakin olla joskus ärsyttävä ja jääräpäinen.

 

tallilta löytyy 12 hevosta 8 koiraa ja lopuksi vielä siellä käy muitakin kuin edellä mainitut henkilöt..

http://www.youtube.com/watch?v=Opc-IM5CWJg