Tuntuuko poikaystäväsi liian hyvältä ollakseen totta? Tarkkaile näitä, niin tiedät kuinka tosissaan hän on mukana parisuhteessa.

 

1. Kaikki hänen exänsä ovat hulluja

Varo miestä, joka haukkuu kaikkia entisiä kumppaneitaan hulluiksi, kahjoiksi tai takertujiksi. Sillä mikä noita kaameita naisia yhdistää? Sama mies! Joko hän vetää toivottomia tapauksia puoleensa magneetin lailla, tai ei ole alunperinkään halunnut nähdä vaivaa parisuhteensa eteen.

2. Hän järjestää vain yltiöromanttisia treffejä

Kynttiläillallinen aina silloin tällöin on loistojuttu. Varo kuitenkin kundia, joka vie sinut vain syrjäisiin paikkoihin joissa saatte olla rauhassa. Se voi nimittäin viitata siihen, ettei hän halua muiden näkevän sinua hänen seurassaan. Seuraavan kerran kun herra pyytää sinua treffeille, ehdota että menette johonkin suosittuun baariin ja katso, kuinka hän reagoi!

3. Epävakainen puhelinkäytös

Yhtenä päivänä hän lähettää sinulle kymmenittäin tekstiviestejä, sitten herrasta ei kuulu mitään päiväkausiin. Hän saattaa käydä kanssasi tunteja kestävän maratonpuhelun, ja sitten jättää sinut huomiota koko loppuviikoksi. Jos ihmettelet, mitä on tekeillä, on vastaus todennäköisimmin varsin yksinkertainen: hänellä on muuta naisseuraa.

4. Hän syyllistää ja painostaa sinua

On normaalia, että mies ehdottelee seksiä. Mutta on selvääkin selvempi varoitusmerkki, jos ehdotukset muuttuvat painotukseksi. Varo myös miestä, joka syyttelee sinua ja yrittää pahoittaa mielesi, mikäli et haluakaan seksiä.

5. Aukot Facebook-profiilissa

Onko hän poistanut merkintöjä yhteisistä valokuvistanne? Mainitseeko hän sinua koskaan tilapäivityksissään? Onko hän piilottanut parisuhdestatuksensa? Tyyppi, joka ei tahdo sitoutua on myös tyyppi, joka varmistaa ettei suhteesta näy julkisia merkkejä.

6. Hänen ystävänsä ovat etäisiä

Pelimiehen kaverit voivat suhtautua sinuun ystävällisesti, ja olla hauskaa seuraa. Mutta ole varuillasi, jos he eivät kummemmin kysele mitään henkilökohtaista. Totuus nimittäin on, etteivät he halua tuhlata aikaa ja selvittää faktoja työstäsi tai kiinnostuksenkohteistasi, jos he tietävät ettet tule olemaan mukana kuvioissa kauaa.

7. Hän kehuu sinua sielunkumppanikseen

Rakkaus ensi silmäyksellä on ihana juttu. Mutta liian nopea eteneminen voi kieliä myös siitä, ettei herralla ole puhtaita jauhoja pussiissan. Jos mies alkaa heti ensi viikkojen aikana julistaa kuolematonta rakkauttaan tai maalailla haavekuvia yhteisestä tulevaisuudesta, on parasta pitää varansa. Kauniit puheet saattavat putkahtaa ilmoille helposti ihan vain sen ansiosta, että niitä on harjoiteltu liian monta kertaa aiemmin toisten naisten kanssa.

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011031013334014_lz.shtml