kävelen pientä hiekka tietä pitkin. se on karkea koska ei ole satanut vähään aikaan. olen menossa ystäväni Kikin luo. hänellä on hevosia ja muita eläimiä.

   ystäväni tulee minua vastaan. moikkaamme ja pinkaisemme juoksuun, koska hänen äitinsä on laittanut ruokaa meille. Kiki alkoi puhua ekana, aiheena oli hänen serkkunsa.

- hän on tullut asumaan meille täksi kesäksi.

hymyilemme ja muistelemme sitä kesää 2 luokan jälkeen, kun Kikin serkku oli pihkassa minuun.. nyt olemme jo 16 ja aika lissu maisia äitini mielestä.

hidastamme ja alamme kuunella musaa..yhtäkkiä risu puskn takaa juoksee poika myrtsinä, meitä kohti. eikä huomaa minua tai Kikiä. poika astuu Kikin varpaille ja katuu minua kohti ja olemme molemmat maan kamaralla.

- anteeksi. poika snoo ja auttaa minut pystyyn.

- hei sauli! Kiki sanoo ja hymyilee.

- moi. poika sanoo ja lähtee. en meinannut tunnistaa häntä, mutta totta se oli,.. se oli sauli. samat söpöt silmät ja mustat lyhyet hiukset, pitkä ja kohtelias. mutta pituutta oli tullut runsaasti ja ääni oli möreämpi. mutta hän oli edelleen söpö.. menemme heti keittiöön kun saavumme Kikin kotia. istun Kikin vasemmalla puolella. oikealla puolellani on tyhjä paikka. Kikin äiti ihmettelee missä sauli on.

- hän juoksi meitä vastaan kun tulimme..! Kiki möläytti. Mia katsoo Teemua vihaisesti. Teemu keskittyy vain syömiseen..  kun olimme syöneet vaihdoimme vaatteet ja lähdimme ratsastamaan.

 ratsastan putsilla ja Kiki kempulla. päätämme mennä uimaan koska on kuuma. uimassa on hauskaa ja tulemme takaisin kotia vasta 6 jälkeen. törmäämme sauliin joka riitelee tyttö ystävänsä kanssa.

- ilmeisesti sillä on mennyt hermot. Kiki sanoo. nyökään vain. en edes tiennyt et sillä on tyttö ystävä. tyttö lähtee polkemaan pois pihasta ja sauli potkasee tölkkiä, laittaa kädet niskantaa, venyttää selkäänsä ja huokaisee syvään. hän istuu portaille ja tyttö pysähtyy ja katsoo tätä.

- MENE JO P*****E..!! sauli huutaa ja nousee ylös. siinä vaiheessa tyttö ottaa jalat alle ja poistuu pihasta. sauli istuu portaille ja hauta kasvonsa kämmeniensä alle. Kiki ja minä laitamme hevoset laitumme ja sitten marssimme saulin luo. Kiki halaa poikaa kuin omaa iso veljeä. sauli rutistaa Kikiä ja alkaa itkeä. vähän ajan kuluttua sauli hymyilee ja juttelemme tämän kanssa. sitten lähdemme yhdessä sisälle limsalle.

                                                                                        JATKUU..