tässä pientä tietoa pitkästä tyypistä (totta)

en oo keksiny hyvää lempi nimee

pitkä kaveri, tummat, ruskeat hiukset, ruskeen vihreen sinisen väriset silmät tai sitten en vain muista minkä väriset ne on. mukava, hyvin pirteä ja kiltti. monet luulevat häntä kovikseksi tai hakkaa jaksi hänen ulko muotonsa ja vaate tyylinsä takia siksi hän myös näyttää ikäistään vanhemmalta.näyttää 8-9 luokkalaiselta, mutta kun rentoutuu puhuu kuin 7 luokkalainen. tyyppi on myös hyvin vahva, en muista kuinka pitkä hän on, mutta minua reilusti pidempi (154,5). rakastin tyyppiä oikeasti. hänelle sopii cappi ja huivi alle + siilit, mutta hieman pitkätkin sopivat hänelle. tässä hieman hänen vaate tyyliään..

- iso, valkoinen huppari, valkoinen cappi + musta huivi

 

-         ruskea huppari, vihree cappi

-        musta huppari, musta cappi + musta huivi

- musta T-paita, vihertävän ruskeet polviin ylttävät shortsit ja valkonen cappi..

- samat kani farkut jotka on melkein aina tai sitten mustat, löysät college  housut, samat tai saman laiset housut näyttää olevan myös hänen serkkunsa (valtsun) jalassa joskus. tyyppi kuuntelee rap musaa, mutta kuuntelee välillä, mutta harvoin pop, rock musaa, hän ei pidä kenestäkään idolsissa olleista tyypeistä tai heidän musasta (esim anna abreu ja antti tuisku) Michael jacksoniin tyyppi vetää pitkän ja syvän rajan. hän ei myöskään kuuntele/pidä iskelmästä, valssista tai muusta vanhan ajan musasta. ainakun tällasta musaa soi  hänen päänsä melkein halkeaa niin hän ainakin väittää.

 

tyyppi on mun ex-poika kamu ja hänellä oli uusi mun tilalla (eräs mukava ja hiljainen tyttö) mutta face bookin mukaan he ovat eronneet. viimesen viestin käsitin väärin luulin että tyyppi haluaa pitää vähän etäisyyyttä vähän aikaa ja sitte palata takas yhteen, mutta se oli väärin. itkin silloin kun luin viestin, tyyppi halusi että olisimme ystäviä. puhuimme puhelimessa viestin jälkeen ja en itkenyt enää tämän ääni sai mut rauhottumaan. seuraavana koulu päivä aamuna, pari päivää eron jälkeen, istuin tyypin vieressä linkissä tämän kainalossa. näin oli pari päivää kunnes suostuin päästää irti. meni pari viikkoa kun mä ja siskoni (katro) kävimme terkkarilla näyttämässä irtoilevia kynsiämme ja tulimme pois saatuamme tiedon. samaan aikaan tyyppi ja tämän kaveri allu ( hyvin rasittava tyyppi) tulivat ovesta samaan käytävään, pojat käveli meiän takana ja allu puhu jotain tai sano jotain kamulleen, mua alko ahistaa menin yhestä ovesta sisään taakse katsomatta ja aloin kävellä pika kävelyä. sit toisest ovest sisään ja aloin juosta katro peräs. sitte pysähdys ja koputimme matikan luokan oveen. silloin me puhuttiin tyypinkaa aina face bookissa se helpotti aina oloa. oli kiva kuulla mitä toiselle kuulu, sitten lähestyi joulu loma. meillä oli torstaina pari tanssii. sinä iltana huomautin tyyppiä perjantaista liikka tunnista, tämä vittuili sen takii ja sano et kunpa 7b:n ja 8b:n liikka tunnit ois samas ja kysyin et miten päivä oli menny ja se oli saanu huomautuksia iltasesta, mietin et mix ja kysyin tätä häneltä. hän sano et mulle tulis vaan paha mieli ja sanoin et ei tuu ja se sano et sillä on tyttö ystävä. olin arvannu et jonain päivänä kävisi näin, mutta yllätykseksi aloin nauraa ja olin ilonen et se oli löytäny jonku rinnalleen jonku muun ku mut, sitten tuli mieleen ne eiliset sanat kun olin kysynyt onko tällä joku jo kiikarissa vastaus oli lyhyt:

"ei, eikä koskaan tuukkaan"

olin luullut, että nämä sanat tarkoitti sitä että palaisimme yhteen, mutta ilmeisesti poika oli tarkoittanut että tällä on jo toinen, aloin itkeä. tyyppi oli ollut oikeassa tai tunsi mut nii hyvi, että alkaisin itkeä. lähdin melkein heti ku jtyyppi oli lähteny. sen jälkeen seuraavana päivänä olisin halunnut kysyä JJ:ltä et miten tanssit meni mutta poika ei tullut face bookiin tai meseen koska mese oli rikki, en puhunut vähään aikaan tyypille . kunnes eräänä iltana lähetin viesti  tälle että voi heittää antamani korun menee, mutta poika halusi pitää sen. näimme parikertaa koulussa, mutta emme puhuneet. yhtenä päivänä ruoan jälkeen oli hissaa ja menin tarkistamaan ettei reppuja oltu viety tai takin taskuja pengottu. juoksin sisään ovesta kun katro ja ellu olivat vielä syömässä. jv oli kuvis luokkien luona, hän katsoi minua kun tulin ja arvasin että hän luuli minua JJ:xi. aloin penkoa repusta huuli rasvaa, sitten tyyppi ilmestyi portaille ja alkoi laskeutua niitä alas jvtä kohti ja puhui jotain en saanut selvää enkä halunnutkaan kuulla. en kestänyt jäädä katsomaan ja onneksi löysin huuli rasvan. otin sen ja häivyin, ilmeisesti tyyppi ei ollut huomannut mua vaan katsoi vähän kun häivyin ryminällä pois. kerroin tapahtuneesta ellulle ja katrolle kun he olivat syöneet. menimme katsomaan, tyyppi oli edelleen siellä jvn luona vaikka tälllä oli liikkaa . oli myös muita esim niilo ja taisi olla tuukka..olin sekaisin sen jälkeen, JJ lähti jossain vaihees. me ellunkaa vaa pelleiltiin käytävässä, koska emme halunneet pelleillä muitten nähen. puhuimme jotain tyypistä  kun tämän paras kamu tuukka  meni selän takaa ja taisi kuulla pienet puheemme. sitten oli vain 10 päivää koulua enää. onneksi en nähnyt tyyppiä ja jvtä sen koommin. loma alkoi. pari päivää meni, en ollut käynyt face bookissa vähään aikaan yllättävän netti tikun katoamisen takia. olin mennyt nukkumaan joskus yhen toista aikaan ja nukuin hyvin. kaikki olivat nukku massa. oli hiljaista kunnes.. kännyni alkoi yllättäen, en katsonut numeroa vaan vastasin:

"kata" hieman unisena, ei vastausta ja puhelu loppui. jatkoin unia koska luulin ettei tyyppi soittaisi. laitoin silmätkii ja kännyni alkoi taas soida ja löin luurin korvaan ja jatkoin unia. sitten känny soi taas löin luurin korvaan ja laitoin äänettömälle sain näppäin lukon kiinni ja känny soi taas,löin luurin korvaan ja aloin miettiä "tuntematon?" mut mähän poistin JJ:n numeron, entä jos se oli se, sitten känny soi taas ja katsoin numeroa. tunnistin sen  JJ:n numeroksi. painoin vihreetä luuria:

"no" sanoin vihaisesti, oli hiljaista

"sori tää mun känny on niin seko" JJ:n huvittunut ääni vastasi.

"et kai ollu nukku?" jj kysyi ja kuulosti kuin tämä olisi ollut ulkona.

"no joo.." sanoin puoliksi vihaisena ja puoliksi hämilläni.

"aijaa" jj sanoi totisena mutta kuten aina hieman leikkisästi. tuli hiljaisuus kuten aina kun me puhuttiin

"mut jatka sä unia" jj sano iloisesti.

"joo moi"sanoin tyrmistyneenä,

"moi" jj sanoi ja lopetti puhelun. mielessäni kävi että nehän oli varmaan pila puheluita kun taustalta kuulosti aivan kuin siellä olisi ollut muitakin kuin jj. viimein nukahdin. aamulla siivosin huoneeni  ja löysin netti tikun, menin heti face bookiin ja luin uusimpia uutisia. silmäni pysähtyi tyypin kuvaan jonka vieressä luki jj on sinkku. katsoin aikaa, se oli tapahtunut 4h sitten. en voinut uskoa sitä todeksi vai oliko se valetta,, Katro, ellu ja joku muu olivat likanneet tykkää. lähdin pois tietsikan äärestä, miettien oliko se totta vai tarua?? hmm ?? :s joulu aattona lähetin jj:lle ja muille kavereille hyvän joulun toivotuksia, sain jl:ltä vastauksen:

"hyvää joulua sullekkin:)" hymiön perusteella jj:llä menee varmaan hyvin tekis mieli lähtee jo kouluun kamui kiusaa heh :) sen jälkeen en ole pojankaa jutellu :( mut hyvää joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta!